BLOOMDALE

ORIGINEEL, NEDERLANDS DESIGN

Bloomdale Eyewear is een onafhankelijke fabrikant van smaakvolle monturen die mensen blij maken en mooi laten voelen.

Het is een vooruitstrevend merk van Nederlandse bodem en ontwerpt brillen voor dames en heren die van originele ontwerpen houden met bijzondere vormen. De monturen van dit merk worden wereldwijd gedistribueerd.

Bloomdale ontwerpen zijn modieus en gemaakt van van hoogwaardige materialen. Hun bijzondere collectie heeft originele en opvallende kleuren en patronen.

CLEMENT GOUVENEUR 

FRANS DESIGN MET TIJDLOZE ELEGANTIE

Klasse is tijdloos. En bij Clément Gouverneur houden ze van detail.

 

Hun compromisloze zorg voor details maakt het verschil tussen goed en buitengewoon. 

 

De passie van dit merk voor prachtige details geeft een tijdloze waarde aan de frames.

TREE SPECTACLES

ITALIAANS DESIGN, JAPANS HANDWERK

De monturen van Tree Spectacle zijn een schitterende combinatie van Italiaans design en Japans handwerk. De frames zijn ontworpen en ontwikkeld in Italië, maar met de hand vervaardigd in Japan.

Met het doel om een perfect brilmontuur te creëren slaat Tree Spectacle een brug tussen kunst, technologie en design. Na jarenlang alleen houten frames te hebben gemaakt hebben ze nu ook monturen met koolstofvezel in de collectie. Maak nu kennis met de nieuwe Luxury and Design-collectie.

HOUTEN BRILLEN

De frames van Tree Spectacles zijn gemaakt met behulp van een ambachtelijk proces waarbij lagen van houtlaminaat worden gelijmd met afwisselende lagen koolstofvezel. Door hout op deze speciale manier te gebruiken is het frame flexibeler en daarom sterker.

TITANIUM BRILLEN

Naast de houten modellen heeft Tree Spectacles ook een lijn met lichtgewicht titanium monturen. Deze lichte Japanse titanium frames wegen slechts 8 gram en hebben een prachtige, minimalistische uitstraling.

LICHTGEWICHT FRAMES, EXCLUSIEVE MATERIALEN

Tree Spectacles produceert handgemaakte brillen van alleen de meest hoogwaardige materialen. Door hun passie voor exclusiviteit maken ze lichtgewicht frames van exclusieve materialen. Gemaakt door de beste ambachtslieden met geavanceerde technologieën. De monturen blinken uit door hun tegenstellingen: lichtheid en gewicht, licht en schaduw, het oude en het moderne reproduceren.

Kom eens langs in onze winkel om kennis te maken met de lichtgewicht monturen van Tree Spectacles!

FALVIN

LUXUEUS DEENS DESIGN

Het merk Falvin is opgericht door Brigitte Falvin, een sterk conceptueel denker die altijd nieuwsgierig was naar verwante disciplines binnen design. Haar designs gaan over het creëren van positieve veranderingen.

Tijdens haar opleiding aan de Design School Kolding in Denemarken leerde ze design te combineren met nieuwe technologieën. Haar collectie is gebaseerd op The Black Diamond, de Koninklijke Deense bibliotheek.

WINNAAR SILMO D’OR AWARD

Haar eerste collectie is gelanceerd op de SILMO eyewear fair in Parijs in 2015. Een zonnebril uit haar “The Black Cristal” collectie werd direct dat jaar genomineerd voor een prestigieuze SILMO d’Or award binnen de Zonnebrillen-categorie.

SCHITTER MET ECHTE DIAMANTEN

Falvin brillen staan bekend om hun schitterende design, glinsterende oppervlaktes en de speciale grijze kleur die Brigitte heeft ontworpen. De Falvin-brillen zijn tevens verkrijgbaar met exclusieve, ingezette diamanten. Door haar nauwe samenwerking met Deense juweliers heeft ze de uitstraling van haar brillen geperfectioneerd en tegelijkertijd ervoor gezorgd dat de kwaliteit van de diamanten voldoet aan internationale regelgeving.

LINDBERG

MINIMALISTISCH CHIC

Lindberg brillen zijn ontworpen volgens echt Deens design: klassieke elegantie en doordachte eenvoud zijn in harmonie met technische innovaties.

Maak een statement met je bril! Het uitzonderlijk design en de hoogwaardige materialen van de Lindberg brillen vertellen een verhaal over kunst, technische innovatie en vakmanschap. Alle ontwerpen uit de collectie bevatten een unieke mix van details, gepatenteerde technologieën en individueel vakmanschap. Deze combinatie creëert een ​​opmerkelijk smaakvol design die past bij iedere stijl.

De monturen van Lindberg springen in het oog door de tijdloze elegantie die ze uitademen.