MONTUREN

Op zoek naar een uniek designermontuur? Bij Olbers & IJlstra bieden we een unieke collectie designermonturen aan. Wij zijn exclusief verkooppunt in Alkmaar van diverse  merken zoals Piero Massaro, Falvin en meer. Luxe monturen die u niet bij een andere opticien in Alkmaar vindt. Daarnaast beschikken onze opticiens over de nieuwste trends op het gebied van monturen en brillenglazen.

Loop eens binnen om onze collectie te bekijken, om u te laten informeren over leesbrillen, computerbrillen en zonnebrillen.

Ook voor kinderen hebben we een leuk assortiment kinderbrillen.

Heeft u weinig tijd? Laat u dan alvast op onze website inspireren. U plant vervolgens online gemakkelijk een afspraak in wanneer het u uitkomt.

U heeft een bril nodig, maar wilt wel graag iets speciaals dragen. Dan bent u bij Olbers & IJlstra aan het goede adres. Wij hebben uiteenlopende monturen voor iedere stijl; hip, klassiek, netjes, uitdagend, vernieuwend….

Onze collectie monturen is uniek in Alkmaar en omgeving! Bij ons vindt u monturen die nergens anders verkocht worden. Zo heeft u altijd iets bijzonders in handen, welke stijl u ook kiest!

Brillen met een verhaal

In onze winkel vindt u verhalen. Verhalen over het vakmanschap dat in elk montuur verwerkt zit.

Bijzondere, handgemaakte monturen uit Scandinavië, Italië, Japan en zelfs gewoon uit Nederland. Ze vertellen over het vakmanschap dat in de monturen verwerkt zit.

Handgemaakte houten frames, lichtgewicht titanium en ambachtelijk acetaat. Met liefde en passie door de ontwerpers gemaakt.

ADRES

Schoutenstraat 32

1811 HD Alkmaar

WORD LID
SOCIAL MEDIA
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

DE MOOISTE MERKEN OP 1 PLEK

© 2019  MariekeMerkt voor Wals Optiek